JAL Obliteratora i VD będą odwiedzać potwory(uproszczenie),
Myślałam, że to ja będę potworem. 😂
Moim zdaniem ja bym pasowała idealnie na demona, sukkuba, może na wampirzycę. Wszelka konsumpcja ludzkiej krwi lub mięsa mile widziana. 😂 Nawiązania pogańskie mile widziane. Sadyzm i okrucieństwo mile widziane. Postawy wyższościowe i mściwość mile widziana. Orgie seksualne i krwawe ofiary mile widziane. Jeżeli muszę być człowiekiem, to najlepiej okultystką od czarnej magii, klątw i przyzywania demonów.
Dla mnie ważne jest to, abym była bardzo atrakcyjna, a do tego wysoka, inaczej ciężko mi się będzie identyfikować z postacią. (Ciemne włosy, jasna skóra, niebieskie oczy jakby co.)
Najlepiej by było, gdybym była fizycznie niebezpieczna.
Pod jego nieobecność zgłaszam @HodowcaKrokodyli. Może występować jako krokodyl duży lub mały. Ostre zęby, wredny charakter. Najlepiej jadowity. Jeżeli niewielki, to trzymany przeze mnie w mieszkaniu i wyprowadzany na smyczy, węszący jak pies (krokodyl tropiący) i lubiący zabawę w rzucanie patyka, szczególnie z odciętą ludzką ręką zamiast patyka. Jeżeli duży, to wykorzystywany przeze mnie jako wierzchowiec i mogę go trzymać w jakimś stawie, jeziorze czy rzece.