leto Rozkmniny na temat: dlaczego mundury wojskowe SS były tak stylowe. Spoiler: nie zaprojektował ich Hugo Boss.
Ladon W międzyczasie tor przeżył solidną rozpierduchę, ale jak widać niektórzy wciąż są w stanie po nim zjechać:
leto Ciekawa historia, jak chemicy z Kodaka rozkminili bardzo szybko, że na zachodnim wybrzeżu USA dokonano (ściśle tajnej) pierwszej w historii eksplozji bomby atomowej (test Trinity), ale umieli trzymać japy stulone do 1949:
Jasnie_wielmozny leto Lamusik się przypierdala na siłę ciężko mi się go słucha przez te “nie chcę nikogo urazić” to niech tak składa zdania żeby nie urażać. Nic nie wyjaśnił lamusy dupa cicho tam, Peterson kozak
LaLibertine Genialna seria o okresie Imperium Rosyjskiego. Tu akurat częśc o Aleksandrze I Napisy po angielsku.
[usunięty] Podczas wieczornego przeglądania neta trafiłem na kanał Grzegorza Byczka pracującego metodami lowenowskimi mającymi na celu uwalnianie emocji. Ciekawy stuff, ale po obejrzeniu poniższego filmu instruktażowego do tej pory skręcam się ze śmiechu - sam nie wiem czemu 😃
leto Zaorski w oldskulowym skeczu (jak bym widział mojego wykładowcę analizy z MiMUWu!), z czasów, kiedy, żeby coś było śmieszne, nie wystarczyło najebać dużo “kurwa” i “chuj” w występie.
leto Głęboka, jak to u Wróblewskiego, gadka o Unii Europejskiej. Nie ze wszystkim się zgadzam, ale uważam, że warto posłuchać. Bardzo szanuję tego gościa za pasję, z którą opowiada. Widać, że serio jarają go te tematy.