Colemanka stosuj co najmniej stosunek przerywany (=nie spuszczaj się w Nią). Znam takich którzy lecą na tym cale życie. Nie potrzebne im żadne zabezpieczenie.
Ponad 10 lat tak robiłem w małżeństwie, ale uważam że seks z finałem w kobiecie to jednak jest cream de la creme i dla niektórych kobiet również. Miałem tak że partnerki wręcz się wkurzały gdy kończyłem poza nimi.
Dopiero moja ex seksuolog mi to wytłumaczyła że na podświadomym poziomie (naturalny program) kobieta która pragnie mężczyznę, chce aby on w niej kończył (wręcz wyjście z cipek i finał na zewnątrz niektóre traktują nie chce mnie zapłodnić = nie chce mnie)
I sam mam podobnie bo nie lubię gdy kobieta która mnie pieści oralnie wypluwa soczek i biegnie do łazienki. Jak człowiek doświadczy jak przyjemnie jest do końca to nie chce rezygnować z tej przyjemność.
Dodatkowy niuans jeśli chodzi o moment wytrysku, jeśli partnerzy są zgrani to kobiety kapitalnie się podniecają i szczytują (i ruchami cipki zasysają nasienie do środka - opisane kapitalnie w książce Wojna Plemników, gdzie kobieta potrafiła zdjąć nawet gumkę bo tak pragnęła mężczyznę i jego nasienia) gdy mężczyzna kończy w nich, a działa to do tego stopnia że miałem w sumie 4 kobiety które ssały w momencie mojego orgazmu również pupcią w trakcie seksu analnego w tym ta seksuolog która mi to wyjaśniła (nie umiała nad tym panować - tak szczytowała :>)
Seksuologia to naprawdę ciekawa dziedzina. Tam jest niuansów że głowa mała.
Polecam ciekawy serial “ Masters of Sex” o pionierach badania seksualność czyli Dr William Masters i Virgini Johnson
wiele ciekawostek i można się też pośmiać jak wyglądał seks w latach 60
https://www.filmweb.pl/serial/Masters+of+Sex-2013-645696 - @lync polecał dawno temu i dzięki mu za to.