NimfaWodna A powiedz mi jak to jest z doświadczonymi kobietami? Czy faceci się ich boją? Ogólnie takie dość silne i doświadczone kobiety często mają przejebane. Są kategoryzowane.
To sprawa indywidualna. Zdecydowanie wolę bardziej doświadczoną łóżkowo kobietę niż taką wystraszoną i niepewną siebie (ale znam takich którzy mają nikłe doświadczenie i wręcz boją się takich)
Ale raczej trzymałbym się maksymy opisującej jedną kobietę “Dama w towarzystwie, dziwka w łóżku”
Takie wykrzyczane bierz mnie to nie do końca na mnie działa. Jeśli kobieta zrobi to z gracją to czemu nie. Ostatni przykład mojego znajomego - kobieta podbiła do niego w klubie, poszli do niego - totalny kamuflarz z jej strony, a potem spokojna rozmowa - na co masz ochotę w seksie ? jakie masz fantazję ? (totalnie go tym kupiła) Nimfomanka pierwszej klasy ale z “gracją”
NimfaWodna Kobiety za sam fakt bycia kobietą czują się uprzywilejowane. Energia musi mieć stały przepływ. A jeśli ktoś tylko zabiera nie dając nic to chuj z tego będzie.
Na szczęście tylko niektóre. Ale jest i metoda na takie które nie dają na początku, można je poprowadzić do tego czego się pragnie, jeśli to ona będzie prowadzić to faktycznie nic z tego nie będzie :>
Jeśli kobieta na początku nie daje się prowadzić to warto sobie taką podarować (bardzo fajnie widać to w szkołach tańca - czasem mam tam bekę jak facet jest prowadzony przez kobietę :> )