Witaj gościu, dołącz do nas! Dołącz   Zaloguj się
Gierki giereczki

Takie pytanie z ciekawość . Czy wy testujecie dziewczynę , która Wam się podoba i daje wam sygnały że Wy też się jej podobacie. Jeśli tak to w jaki sposób  Wink

Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-07-2022, 23:42 PM przez Simple.)

Z innej strony-bo slowo testy z tym mi sie kojarzy.

Big Grin Testy?- kiedys jedna poprosila mnie o badanie krwi. Odplacilem sie tym samym bo kobiety maja wiecej do ukrycia niż meżczyźni.
Zwykla grzybica u kobiety w czasie zwiazku moze swiadczyc o tym ze sypiala z facetem ktory sypial z innymi. Proste. Cool

Odpowiedz

(13-07-2022, 23:15 PM)Simple napisał(a): Z innej strony-bo slowo testy z tym mi sie kojarzy.

Big Grin Testy?- kiedys jedna poprosila mnie o badanie krwi. Odplacilem sie tym samym bo kobiety maja wiecej do ukrycia niż meżczyźni.
Zwykla grzybica u kobiety w czasie zwiazku moze swiadczyc o tym ze sypiala z facetem ktory sypial z innymi. Proste. Cool
Masz na myśli grzybicę dotyczącą pochwy kobiety ?

Odpowiedz

Tak. Jest to najczestsza przyczyna u zdrowej kobiety. Sprawdzone info - od przyjaciela lekarza praktyka.

Odpowiedz

(13-07-2022, 23:55 PM)Simple napisał(a): Tak. Jest to najczestsza przyczyna u zdrowej kobiety. Sprawdzone info - od przyjaciela lekarza praktyka.
W takim razie już wyjaśniło się dlaczego w telewizji od co najmniej kilku lat reklamowane są często różne leki na infekcje intymne.
Moje przypuszczenia były takie, że albo biorą się one z niewłaściwej higieny intymnej niektórych kobiet (zbyt rzadkie mycie się w tych miejscach lub zbyt częste), albo właśnie z częstej zmiany partnerów seksualnych.   Big Grin

Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2022, 00:21 AM przez Simple.)

Dodam ze o tym powodzie wspominala też ktoraś stendaperka na swoim występie.
Ale bij zabij - nie pamietam ktora.

U kobiet bakterie dzialaja trosze inaczej niz u mezczyzn. Maja gorzej pod tym wzgledem.

Odpowiedz

Gdzieś kiedyś czytałem, że w przypadku chorób wenerycznych u kobiet jest większe ryzyko zarażenia się od mężczyzny niż u mężczyzn od kobiety, ale niczego sobie za to uciąć nie dam.

Tak czy siak - najpewniejszą metodą, która chroni przed chorobami przenoszonymi drogą płciową jest wstrzemięźliwość seksualna Big Grin , a tak całkiem serio, to nie wymyślono nic lepszego niż prezerwatywa.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Theme © iAndrew 2020 - Forum software by © MyBB