Witaj gościu, dołącz do nas! Dołącz   Zaloguj się
Mit grzecznego chłopca

Cześć, 

Jestem nowy na forum i korzystając z okazji chciałbym się przywitać. Kilka słów o mnie - mam 29 lat, od dwóch miesięcy jestem singlem (po 7 latach związku) staram się wrócić do "gry" jednak rezultaty są mizerne. Wcześniej też były, jednak sporo się we mnie od tamtego czasu zmieniło szczególnie jeśli chodzi o pewność siebie i myślałem, że będzie mi szło ciut lepiej, ale może do sedna bo przy długi wyszedł mi ten wstęp.
Przeanalizowałem sobie wszystko dość dokładnie i dochodzę do wniosku, że moim największym problemem jest ciągnący się za mną (jak wszy za wojskiem) mit grzecznego chłopca, ostatnio strasznie często z resztą to słyszę ze wszystkich stron, problem w tym, że nie uważam żebym był jakoś wybitnie grzeczny a może raczej nie bardziej niż inni. Uważam to za problem bo z doświadczenia wiem, że grzeczni chłopcy dostają masę kopów w dupę, durne zaczepki, zakompleksione kobiety, które uważają, że nikt bardziej wartościowy nie zwróci na nie uwagi, ewentualnie przy odrobinie szczęścia seks z litości od jakiejś koleżanki jeśli się takową posiada. 
Moje pytanie zatem brzmi: Czy waszym zdaniem jest opcja żeby zerwać z tym mitem? 
Osobiście uważam, że może i brakuje mi w pewnych kwestiach, jednak widuję facetów w jeszcze gorszej sytuacji niż ja, którzy nie mają problemów z podrywem czy umawianiem. Z przyjemnością przyjmę wszelkie dobre rady.

Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2019, 01:18 AM przez Simple.)

zalezy co chcesz uzyskac, jaki efekt

zacznij od
ksiazek o kształtowaniu meskiego charakteru
zapisz sie na krav mage albo inne ...jakas silownia czy cos pobudzic testosteron
zaloz konto na tinderze czy innym portalu - kobiece i podpatrz jak reklamuja sie meżczyżni usrednij wyniki jakie zdj i jaki opis zaloz swoje i pisz pisz pisz z kobietami, wyrobisz sie,

sytuacja stwarza czlowieka im wiecej sytuacji -rozmow tym wieksze obycie w temacie

grzeczni tez ruchają

Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2019, 02:53 AM przez vlad1431.)

Zgodzę się jak najbardziej z kolegą Simple. Zacznij od dowartościowania się.

Na obecną chwilę masz pomieszczane wartości, z jednej strony nie ma się co dziwić. Tylko nie wiem co dla Ciebie oznacza bycie grzecznym? Doprecyzuj to, co skłania Cię do tego że tak się określasz. Bo nie koniecznie to jest wada. W tych okolicznościach pewnie w ogóle uważasz że jesteś złożony z wad. Zabrzmiało to tak: ok byłem grzeczny, piłem tylko piwo to teraz zacznę chlać wóde. Zmierzam do tego że jak się staniesz "niegrzeczny", w Twoim mniemaniu oczywiście, nie znaczy że nagle będziesz grzmocił tabuny lasek. Być może, tylko jakich? Odrób zaległości, jak najbardziej, seksij się ile się da, tylko nie ma tak że jak będziesz "niegrzeczny" to nagle wszystkie laski zaczną Cię szanować. Są tacy co mówią że jak się baby nie bije to jej wątroba gnije. Ale te baby to są takie że przyłóż do rany a za chwilę masz gangrene.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz

Dzięki panowie za tak szybki odzew!
Co do tego dla czego się tak określam - to nie ja siebie tak określam, ba ja się nawet nie uważam, to ludzie dookoła mnie tak określają, koleżanka napisała mi, że chodzi o mój wygląd, że nie wyglądam na swój wiek i stąd to się bierze, ale nie była mi w stanie powiedzieć co mógłbym w jej opinii zrobić żeby to zmienić.
Co do kont na tinderze czy badoo - posiadam, piszę z kobietami, natomiast nie ma zbyt wielkiego zainteresowania, innymi słowy nie mam problemu żeby zagadać czy pogadać, nie krępuję się.
Kolego vlad1431 nie uważam, że składam się z wad, jestem inteligentny, zabawny, może nie piękny ale też nie brzydki, dbam o siebie i mam miliard zainteresowań.
Kolego Simple - wiem że grzeczni też ruchają, miałem w życiu sporo przygód, jednak jak pisałem w pierwszym poście chodzi o jakość. Nie chcę już ochłapów i mam dość bycia wyjściem awaryjnym dla niedowartościowanych.
Na pewno przeczytam książki które polecacie. Sport walki też planuję, ale to w przyszłym miesiącu. Ave faceci!

Odpowiedz

Czyl chcesz obracac sie wsrod wyjatkowych kobiet tudziez byc z wyjatkowa kobieta? Dobrze zrozumialem?
Na to jest jedna rada
Do ciekawych ludzi lgna inni ciekawi ludzie. Jestes czlowieliem ktory moze zaciekawic swoja osoba innych? Kobiety i facetow? Ze chcieliby z Toba przebyeac bo masz okreslone wartosci i reprezentjesz soba poziom?
Okreslenie "Grzeczny" w twoim rozumieniu przybiera znaczenia perioratywnego. To chyba twoj blad myslowy. Bo moim zdaniem tak mowia kobiety ktore biora psychopatow za partnerow a dlaczego?- o tym sa filmiki na yootube. Poszukaj. Jest to warunkowane ewolucja ale to one maja problem nie ty.
Co do okreslenia - ochlapy - na kobiety. Z tym bylbym ostrozny bo te przecietne moga duzo nauczyc. Kwestia torowania mysli.
Poza tym wybredny nie rucha.
Swiat oczywicie si nie zawali. Pretrwa mimo to.

Do meritum
Konkna pasja cos co spowoduje ze bedziesz interesujcym czlowikiem nada tobie wyjatkowosci i przyciagnie w tlumie przecietnych ta interestrujaca Ciebie truskaweczke.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Theme © iAndrew 2020 - Forum software by © MyBB