Prezent na rocznicę ślubu |
Szukam prezentu na 33. rocznicę ślubu rodziców. Kompletnie nie wiem, co im kupić. Jakieś pomysły? Co Wy kupowaliście swoim na rocznicę? Tak do kilku stówek.
16-10-2021, 19:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2021, 19:25 PM przez LilPeneros.)
Jeśli Twoi rodzice lubią alkohole wysokogatunkowe, to możesz wejść na stronę tu:
https://sklep-domwhisky.pl i wybrać im coś czego się napiją we dwoje lub wspólnie z Tobą i pozwoli się dobrze bawić. Ewentualnie pójść do jakiegoś sklepu specjalistycznego z alkoholami i poprosić o to by doradzono Ci jakiś fajny trunek. no i oczywiście zakupić.
Ostatnio miałam podobny dylemat przy okazji rocznicy ślubu moich rodziców. Postanowiłam podarować im wyjątkowe doświadczenie, dlatego zdecydowałam się na romantyczny pobyt w przytulnym Świnoujściu. To naprawdę magiczne miejsce, gdzie mogli spędzić czas tylko we dwoje, delektując się brzegiem morza i miłymi spacerami, te kilak stówek ci wystarczy
W sumie trudna opcja i dużo tutaj zalezy od tego jakie masz fundusze.
Jeśli masz spore fundusze to warto będzie wykupić jakąs dobrą kolację w restauracji albo też wykupić im wycieczkę do jakiegoś ciekawego miejsca. Jeśli masz ograniczone fundusze, postawiłbym na coś porcelanowego albo z ceramiki
Może też być obraz, zabiegi w SPA, jakiś masaż relaksujący,
mają może zainteresowania, pasje?
Mają. Szachy, golf, chodzenie po górach, czytanie, filmy, uprawa ziół, produkcja wina.
O ile mama byłaby zachwycona SPA, o tyle mój tata zupełnie nie. Najgorsze, że mieszkają w niewielkiej miejscowości, a w pobliżu, wiadomo są restauracje na przykład, ale nie jakieś wypasione (gdybym chciała zafundować im jakiś fajny wypad). Temat stary, ale muszę coś wymyślić nowego, bo zbliża się kolejna rocznica.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |