Witaj gościu, dołącz do nas! Dołącz   Zaloguj się
Prezent na rocznicę ślubu

Szukam prezentu na 33. rocznicę ślubu rodziców. Kompletnie nie wiem, co im kupić. Jakieś pomysły? Co Wy kupowaliście swoim na rocznicę? Tak do kilku stówek.

x 0  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2021, 19:25 PM przez LilPeneros.)

Jeśli Twoi rodzice lubią alkohole wysokogatunkowe, to możesz wejść na stronę tu:

https://sklep-domwhisky.pl

i wybrać im coś czego się napiją we dwoje lub wspólnie z Tobą i pozwoli się dobrze bawić.
Ewentualnie pójść do jakiegoś sklepu specjalistycznego z alkoholami i poprosić o to by doradzono Ci jakiś fajny trunek. no i oczywiście zakupić.

x 1  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

Ostatnio miałam podobny dylemat przy okazji rocznicy ślubu moich rodziców. Postanowiłam podarować im wyjątkowe doświadczenie, dlatego zdecydowałam się na romantyczny pobyt w przytulnym Świnoujściu. To naprawdę magiczne miejsce, gdzie mogli spędzić czas tylko we dwoje, delektując się brzegiem morza i miłymi spacerami, te kilak stówek ci wystarczy

x 1  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

W sumie trudna opcja i dużo tutaj zalezy od tego jakie masz fundusze.

Jeśli masz spore fundusze to warto będzie wykupić jakąs dobrą kolację w restauracji albo też wykupić im wycieczkę do jakiegoś ciekawego miejsca.

Jeśli masz ograniczone fundusze, postawiłbym na coś porcelanowego albo z ceramiki

x 1  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

Może też być obraz, zabiegi w SPA, jakiś masaż relaksujący,
mają może zainteresowania, pasje?

x 1  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2023, 00:31 AM przez hyggelig.)

Mają. Szachy, golf, chodzenie po górach, czytanie, filmy, uprawa ziół, produkcja wina.
O ile mama byłaby zachwycona SPA, o tyle mój tata zupełnie nie. Big Grin
Najgorsze, że mieszkają w niewielkiej miejscowości, a w pobliżu, wiadomo są restauracje na przykład, ale nie jakieś wypasione (gdybym chciała zafundować im jakiś fajny wypad).
Temat stary, ale muszę coś wymyślić nowego, bo zbliża się kolejna rocznica. Big Grin

x 0  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

To może kolekcjonerska wersja szachów, box z filmami...

x 1  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

Może wydruk na płótnie z zebranych zdjęć z tych lat razem?

x 1  x 0  x 0  x 0 
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Theme © iAndrew 2020 - Forum software by © MyBB