Zabronione treści na forum |
Z racji tego, że zauważyłem pewne konta, które lubią między sobą polecać środki na powiększanie penisa, zdecydowałem, że wprowadzę listę zakazanych treści. Nie obchodzi mnie to, czy będą w nich linki do stron, nazwy produktów czy chociażby wymieniona jedna substancja z całego składu. Wszystkie będą traktowane tak samo.
Dotyczy się to takich osób, jak @ Na obecne tematy w głównej mierze przymknę oko, ale reszta jest natychmiastowo kasowana - 3 takie akcje i perm. Lista zakazanych treści: - Pytania o jakiekolwiek środki do powiększania penisa, potencji - Tematy, robiące z nas troglodytów na równi z "Braćmi", czyli narzekanie na kobiety i uprzedmiotowywanie ich. Nie jesteśmy bandą ciot. Lista zakazanych linków: - Sklepy - Usługi - Konkurencja (@LilPeneros tyczy się to też odsyłania do strony Adepta i jemu podobnych, pozwalam cytować, ale bez podawania źródła) Lista może ulec zmianie, ale nic z niej na pewno nie zniknie. Jest to przedłużenie regulaminu, z uwagi na okoliczności, wstawione w osobnym temacie. Proszę wszystkich o zapoznanie się z tym, bo nie będzie zmiłuj. Temat zostawiam otwarty na dyskusje i propozycje kolejnych treści, które znajdywać się na forum.
"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |