Gierki giereczki |
Takie pytanie z ciekawość . Czy wy testujecie dziewczynę , która Wam się podoba i daje wam sygnały że Wy też się jej podobacie. Jeśli tak to w jaki sposób
Z innej strony-bo slowo testy z tym mi sie kojarzy.
Testy?- kiedys jedna poprosila mnie o badanie krwi. Odplacilem sie tym samym bo kobiety maja wiecej do ukrycia niż meżczyźni. Zwykla grzybica u kobiety w czasie zwiazku moze swiadczyc o tym ze sypiala z facetem ktory sypial z innymi. Proste.
(13-07-2022, 23:15 PM)Simple napisał(a): Z innej strony-bo slowo testy z tym mi sie kojarzy.Masz na myśli grzybicę dotyczącą pochwy kobiety ?
Tak. Jest to najczestsza przyczyna u zdrowej kobiety. Sprawdzone info - od przyjaciela lekarza praktyka.
(13-07-2022, 23:55 PM)Simple napisał(a): Tak. Jest to najczestsza przyczyna u zdrowej kobiety. Sprawdzone info - od przyjaciela lekarza praktyka.W takim razie już wyjaśniło się dlaczego w telewizji od co najmniej kilku lat reklamowane są często różne leki na infekcje intymne. Moje przypuszczenia były takie, że albo biorą się one z niewłaściwej higieny intymnej niektórych kobiet (zbyt rzadkie mycie się w tych miejscach lub zbyt częste), albo właśnie z częstej zmiany partnerów seksualnych.
Gdzieś kiedyś czytałem, że w przypadku chorób wenerycznych u kobiet jest większe ryzyko zarażenia się od mężczyzny niż u mężczyzn od kobiety, ale niczego sobie za to uciąć nie dam.
Tak czy siak - najpewniejszą metodą, która chroni przed chorobami przenoszonymi drogą płciową jest wstrzemięźliwość seksualna , a tak całkiem serio, to nie wymyślono nic lepszego niż prezerwatywa. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |