Witaj gościu, dołącz do nas! Dołącz   Zaloguj się
Poddaję się?

Witam 
Od paru dni pisze z dziewczyną, piszemy na wiele tematów, flirtujemy, ogólnie używamy dużo emotek. Ostatnio pochwaliła się że piszę z innym i umówiła się z nim od tak na spotkanie potem kolejne i jeszcze kolejne, gdzie ja zapytany ją o to samo odpisuje że pomyśli lub się zastanowi. Nie chciałem być nachalny i proponować spotkania odrazu po 1-3 dniach pisania gdyż sama to napisała że musi się z kimś najpierw poznać żeby się z nim umówić. Wyjaśni mi ktoś o co tu chodzi dodam że podsyła nieraz zdjęcia ich rozmów i jest kompletnie inny styl pisania niż że mną. Nie mam pojęcia co zrobić i jedyne co mi przychodzi na myśl to dać sobie z tym spokój i się po prostu poddać.

Odpowiedz

W milosci jak na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, ale w tym przypadku tylko popisales pare razy z dupą. Moze za bardzo sie nakrecasz i za duze masz oczekieania. Atencjuszka z jednym sie umawia a drugiemu pokazuje skriny rozmow.
Litosci ludzie jest sie nad czym zastanawiac?

Odpowiedz

Zastanów się, z Tobą pisze, ale z innymi się umawia. Robisz za kolegę lub za zapasową opcję. Do tego jeszcze wysyła Ci ss'y... bitch, please.
To tak, jakby Ci mówiła, że nie może się z Tobą umawiać... w tej chwili Big Grin
Gdzie Ty ją poznałeś? Jeśli jakieś aplikacje randkowe czy coś to od razu się uderza na spotkanie.
W temacie rozmawiania o spotykaniu się z innymi to stawiaj granicę, że sobie czegoś takiego nie życzysz. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam, ale nie jestem needy-guy'em.

"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2022, 23:24 PM przez LilPeneros.)

(23-09-2022, 22:16 PM)Sfrustrowany12321@ napisał(a): Witam 
Od paru dni pisze z dziewczyną, piszemy na wiele tematów, flirtujemy, ogólnie używamy dużo emotek. Ostatnio pochwaliła się że piszę z innym i umówiła się z nim od tak na spotkanie potem kolejne i jeszcze kolejne, gdzie ja zapytany ją o to samo odpisuje że pomyśli lub się zastanowi. Nie chciałem być nachalny i proponować spotkania odrazu po 1-3 dniach pisania gdyż sama to napisała że musi się z kimś najpierw poznać żeby się z nim umówić. Wyjaśni mi ktoś o co tu chodzi dodam że podsyła nieraz zdjęcia ich rozmów i jest kompletnie inny styl pisania niż że mną. Nie mam pojęcia co zrobić i jedyne co mi przychodzi na myśl to dać sobie z tym spokój i się po prostu poddać.

Przeczytaj ten temat w całości:

https://www.meskieforum.pl/temat-bushidō...-mężczyzny

Oraz książki takie jak:

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4645533/...r-nice-guy

Poza tym Rollo Tomassi "Mężczyzna racjonalny" i David Deida "Droga pełniejszego mężczyzny".

Ogólnie rzecz biorąc spróbuj przez jakiś czas się do niej w ogóle nie odzywać i w tym czasie umawiaj się na spotkania z innymi atrakcyjnymi kobietami.
I pamiętaj, że tego kwiatu jest pół świata.
Na przyszłość postaraj się nie pisać zbyt długo z laską tylko koniecznie przenosić jak najszybciej relację do świata realnego czyli umówić się choćby na kawę.

Odpowiedz

To, że dziewczyna z Tobą pisze jeszcze do niczego jej nie zobowiązuje. Może po prostu lubi Cię jako kolegę? Ewidentnie nie jest zainteresowana Tobą jako potencjalnym partnerem, więc lepiej przekierować uczucia na inny tor.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Theme © iAndrew 2020 - Forum software by © MyBB