Jak odzyskać byłą? Bardzo ważna sprawa |
Witam, moja dziewczyna mnie zostawiła po pół roku, głównie pod koniec zwaliła wszystko na moją zazdrość,
Lecz pod koniec związku to ona mnie okłamała że siedzi w domu, a poszła do klubu. Wtedy doznałem szoku i pojechałem tam i wtedy się rozstaliśmy w nerwach, potem mówiła że potrzebuje czasu i za parę dni że jednak nie chce tego ciągnąć, a co drugi dzień mówiła jak to bardzo mnie nie kocha, jak to bardzo przyszłości ze mną nie planuje, że w końcu ma poważny związek i tego zawsze chciała. Przyznałem jej że przesadzalem z zazdrością i się czepiałem o głupoty, ale moje starania nic już nie dały, nie chce brać całej winy na siebie, bo ona się zachowywała większość czasu jakby wsysstko akceptowała, nie dawała po sobie znać że to ją tak bardzo męczy, tylko milczała i zakopywała problemy pod dywan, a mi może trzeba było trwardej rozmowy i kłótni żeby wyciągnąć wnioski, dodam że no to była tylko jedna szansa i nawet jej nie dostałem, mimo że jej rodzina bardzo mnie lubiła itd, ja 27 lat ona 22, po tym jak się zacząłem starać po rozstaniu w końcu mnie wszędzie zablokowała a w sklepie którym pracuje powiedziała że teraz się przynajmniej dobrze bawi xd jakby to był jej priorytet w życiu, ile powinienem siedzieć cicho zanim wznowie kontakt boje się że ktoś inny sie kręci bo ona jest bardzo atrakcyjna, bardzo mi ciężko i chce ją odzyskać bo dla mnie to był najlepszy związek dotychczas, proszę o rady i dziękuję za wysłuchanie.
Widać chce się bawić, nie szuka stałej relacji. Ma 22 lata. Nie dziwię się.
Przecież jej nie zmusisz. Jesteście na innych etapach życiowych. Zmień obiekt zainteresowań. Tego kwiatu jest pół światu. Może i trudno, ale poboli i przejdzie. Innej opcji nie ma.
nie odzyskasz już raczej, dziewczyna jest młoda i zrozumiałe, że chce się bawić, a Tobie już pewnie żeniaczka w głowie
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |