Witaj gościu, dołącz do nas! Dołącz   Zaloguj się
Seria DlaBystrzaków

Mam nadzieję, że kogoś zainteresuje to, co za chwilę napiszę i nie odbierzecie tego jak tanią reklamę (Nic mi niestety nie płacą).

Zapewne wielu z was nie kojarzy tej serii książek (Nie jestem pewien, ale jeśli tak...) to nic nie szkodzi!
Książki dla bystrzaków to innymi słowy kompendia wiedzy na przeróżne tematy. Sam mam ich kilka w domu, jeszcze więcej w postaci e-booków i zawierają dużo przydatnych informacji.
Jest tego pełno, poradniki dot. ogrodnictwa, pielęgnacji kotów, gry na gitarze, nauki języków, konserwacji rowerów, negocjacji, rozwijania firmy i wiele innych.
Jeśli ktoś nie ma kasy, a chciałby coś przeczytać, to wiadomo.. internet służy pomocą. Dla tych, co nie mają nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na książki, zapraszam pod ten adres : <!-- m --><a class="postlink" href="http://dlabystrzakow.pl">http://dlabystrzakow.pl</a><!-- m -->

Ciekawostka: Za granicą ta seria nazywa się "For Dummies", czyli dosłownie "Dla Tępaków" Big Grin Ciekawy przekład na PL, by zachęcić nas do kupna, nieprawdaż? Wink

"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Odpowiedz

Widziałem książki z tej serii w salonie Empik.
Pamiętam też jak na forum MH ktoś przed paroma laty wrzucił zdjęcie pewnej dziewczyny, która trzymała książkę "Triple Penetration for dummies" - być może był to Venso.

Miałeś może okazję przeczytać "Psychologia dla bystrzaków" ?

Odpowiedz

Mam e-book, ale jeszcze nie czytałem. Jakbyś nie mógł znaleźć w sieci, to pisz, chyba, że wolisz wersje papierową.

"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Odpowiedz

Wśród kilku książek, które już zdążyłem przeczytać w tym roku były same w wersji papierowej, ale ebookiem też nie pogardzę.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Theme © iAndrew 2020 - Forum software by © MyBB