Odzież na siłownie |
Jakie ciuchy zabieracie na siłownie? Inwestujecie w jakąś odzież termo czy zwykłe dresy?
14-03-2018, 15:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2022, 21:27 PM przez LilPeneros.)
Dobrze jest zakupić sobie albo koszulkę termoaktywną, albo dobry tank-top (bokserkę/podkoszulek na ramiączkach), np. stąd:
https://www.poundoutgear.com/pl/68-meski...e-spodenki LilPeneros napisał(a):[post]3608[/post] Dobrze jest zakupić sobie albo koszulkę termoaktywną, albo dobry tank-top (bokserkę/podkoszulek na ramiączkach), np. stąd...: Popieram! Najlepiej ubierać termoaktywne podkoszulki i spodenki. Nie czujemy się mokrzy, a ludzie obok nas nie narzekają na zapachy. ja ostatnio na wyprzedaży kupiłem koszulki od UnderArmoura i sprawdzają się świetnie. A apropo 'gaci'.. to używacie bokserek termoaktywnych ? Czy ćwiczycie w zwykłych ? hyper napisał(a):Popieram! Najlepiej ubierać termoaktywne podkoszulki i spodenki. Nie czujemy się mokrzy, a ludzie obok nas nie narzekają na zapachy. ja ostatnio na wyprzedaży kupiłem koszulki od UnderArmoura i sprawdzają się świetnie.myślę że nie ma sensu przepłacać 2 razy więcej, helikon robi tak samo dobrą odzież jakościowo ja ua hyper napisał(a):A apropo 'gaci'.. to używacie bokserek termoaktywnych ? Czy ćwiczycie w zwykłych ?mój facet nawet i na co dzień chodzi w termoaktywnych bokserkach kasiulka napisał(a):[post]3637[/post]płacisz tam w dużej części za nazwę na pewno ale nie można też odbierać zasług UA bo są superhyper napisał(a):Popieram! Najlepiej ubierać termoaktywne podkoszulki i spodenki. Nie czujemy się mokrzy, a ludzie obok nas nie narzekają na zapachy. ja ostatnio na wyprzedaży kupiłem koszulki od UnderArmoura i sprawdzają się świetnie.myślę że nie ma sensu przepłacać 2 razy więcej, helikon robi tak samo dobrą odzież jakościowo ja ua kasiulka napisał(a):mam tylko jeden zestaw bielizny termo ale to akurat coś czego zbyt często nie używam, tylko do sportówhyper napisał(a):A apropo 'gaci'.. to używacie bokserek termoaktywnych ? Czy ćwiczycie w zwykłych ?mój facet nawet i na co dzień chodzi w termoaktywnych bokserkach salata napisał(a):[post]3639[/post] Z doświadczenia napisze, ze:Też sporo na promocjach wynajduję ale akurat nie przepadam za nike, adidasem itp. Za bardzo dresem dla mnie większość z ich produktów podjeżdża
Zgadzam się z większością tego co mówi wyżej Salata. Raz z nike udało mi się znaleźć fajne spodenki, ale to jakaś końcówka kolekcji była, nie wiem czy nadal są dostępne.
A zdarzyło Wam się kupić koszulki z Regatty? Wiem, że to nie typowo siłowniowa odzież, ale mam jedną koszulkę i dosyć długo ją męczę i zdaje się dorównywać markowym. Ciekawe czy to tylko ten mój konkretny okaz czy inne też dadzą rade..
11-08-2018, 13:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2022, 20:55 PM przez LilPeneros.)
Na siłownię jak ktoś poważnie traktuje ten sport, wykonuje wszystkie ćwiczenia wielostawowe oraz trenuje na dużych ciężarach dobrze jest mieć buty, np. takie jak te:
https://www.adidas.pl/podnoszenie_ciezarow Są to buty z firmy Adidas przeznaczone do Powerliftingu (trójboju siłowego) oraz do weightliftingu (podnoszenia ciężarów/dwuboju siłowego).
Dobrze wybrać coś luźnego, przewiewnego, bez opinania będziesz mieć większy zakres ruchu.
Termo dokladnie, ja mam koszulkę z decathlonu, spodenki z adidasa, drugie z Nike.
Ja korzystam ze spodenek 4F, tylko dlatego, że trafiły się w dobrej cenie, koszulki, jak najbardziej tzw. funkcyjne, mam z Lidla, piorę, suszę, noszę. Buty New Balance, wcześniej Nike, wszystko kupione przed pandemią w GO Sport, więc cena przyzwoita. na maksymalne obciążenia z jakimi ćwiczę to wystarczy.
A ja mam odzież z Decathlonu, Z Lidla też jakieś spodenki. New Balancy mam od 3 lat i trzymają się.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |