Azizi Tylko wtrącę - 99% kobiet tutaj prosi wręcz na kolanach o atencję. Nie trzeba znać fizyki kwantowej, żeby to zauważyć.
Nie tylko tutaj. Kobiety lubią i kręci je to gdy są pożądane lub gdy one mogą pożądać (i również zdobywać)
Swego czasu mieliśmy koleżankę która przespała się z większością ciekawych mężczyzn w naszym dziale tylko dla “trofeum” , chciała wzbudzać pożądanie szczególnie wśród zaaoobrączkowanych(lepsze troferum)
+
NimfaWodna Co wy kurwa wiecie o dawaniu i szukaniu atencji. Atencja to jest wtedy gdy wchodzisz z kajetem na hale huty gdzie pracuje 500 facetów.
Odbijam piłeczkę. Lepszy jest udział w koncercie gdzie 80-90 % to kobiety np. Krzysztofa Zalewskiego w jakimś klubie studenckim, to była kwintesencja pożądania. Byłem wtedy z pewną kobietą, zaczeliśmy się całować a kobiety tańczące za mną dotykały mnie celowo od wewnętrznej strony uda swoimi nogami. Dwa razy się odwracałem i wszystkie się diabelsko uśmiechały :>, w końcu jedną (przyłapaną) złapałem za nogę, moja wtedy tak do niej skoczyła że omało nie złapały się za włosy, mało tego podczas zamawiania drinków dostałem dwa numery telefonu na karteczkach. Także wiem do czego są zdolne “głodne atencji” kobiety.