Imbryk Koń na białym rycerzu Oraz wersja na żywo z flecikiem - mam taki w domu, to znaczy że wykonalne: (33m14s)
Imbryk Kitaro Matsuri, tu z jakimiś Chinkami albo Tajkami flecistkami i guzhengistkami, genialny utwór.
tenodtamtego Widzę że na forum jest wątek flet oraz gitarrrrrrrra a może ktoś stawia pierwsze kroki gry na fortepianie/pianinie?
Imbryk tenodtamtego a może ktoś stawia pierwsze kroki gry na fortepianie/pianinie? Nie, fortepian i pianino to instrumenty dla simpów i stulejarzy. Żaden mężczyzna nie dotknie się tego. A tak poważnie, to jeśli Ty grasz lub się uczysz, to załóż wątek i wrzucaj swoje inspiracje. Ja niestety jestem w klawiszowych absolutnie zielony.
Nieidealny @Imbryk nadal mam PTSD słysząc dźwięk fletu. Swoją drogą to niekończąca się męka bo pani, która mnie w podstawówce na flecie grać uczyła… Jest często w TV bo jest posłanką… Znikąd litości…
Imbryk Nieidealny pani, która mnie w podstawówce na flecie grać uczyła… Jest często w TV bo jest posłanką… Niefart, współczuję. Swoją drogą, nie wiem jak to możliwe, że ominęła mnie gra na flecie. Inne klasy w podstawówce musiały kupować plastikowe flety i latali z tym na muzykę. Nasza nauczycielka akurat naszej klasy chyba miała na flet wywalone.
Imbryk Nie są to flety, ale dźwięk trochę pokrewny. Piła i Theremin, oba instrumenty fas cy nu ją ce. Piła Theremin, właściwie po polsku/rusku Tieremin
Imbryk Co tam flet… ORGANY! Wow! To jest moc. Ale to tylko na żywo słychać, jak Ci klatka piersiowa wibruje.