Azizi Chodziło mi o to, że ta oliwa, która została na patelni po smażeniu - nią polewasz stejka na koniec.
Zrozumialem teraz.
Azizi Ale żeś mi smaka narobił. Niech Cię szlag
I dobrze. Sprobuj mowie ci. Czekaj az @Tomko przeczyta temat.
Azizi Taki mam zamiar, jaki preferujesz? U mnie Medium rare bądź Rare - niech coś spływa krwistego
Najbardziej medium. Jak w knajpie i robi to profesjonalny kucharz to albo medium albo medium rare. Wime przynajmniej ze oni to jeszcze wrzucaja do piekarnika zwykle wiec zawsze trche bepieczniej dla zoladka.
Azizi Podrzucę jeszcze grafikę pokazującą fajnie jak rozpoznać z czym mamy do czynienia
O o, dzieki. Juz gdzies to widzialem.
Acha, dobrze jest tez miec komplet nozy do stekow na chacie. Od razu inaczej sie kroi.
Baelish Po takim stejku, to nawet patelnie byl wylizał.
Cytujac mojego kolege “myszko, jestem mistrzem patelni co wcale nie znaczy, ze dobrze gotuje”