@azagoth Słyszałeś o czymś takim, jak populizm i demagogia?
Jest sobie polityk, który w dupie był i gówno widział - ktoś pokroju memcena. Obiecuję złote góry, których spełnić się nie da. Fanatycy tegoż polityka, tłumaczą sobie, że ,,przecież nie rządził". Dzieki pierdoleniu głupot, zdobywa coraz większe poparcie.
Załóżmy teraz potencjalnie, że dochodzi do władzy. Co się okazuję? Żeby wprowadzić postulaty, muszą jeszcze wygrać wybory prezydenckie - tak tłumaczy swoim fanatykom. Mają swojego prezydenta. Nagle okazuję się, że trzeba zmienić konstytucję - i tak do usranej śmierci.
I o ile każdy polityk stosuję, to memcen jest wyjątkowo obrzydliwym człowiekiem, który wykorzystuję to najbardziej, jak się da. Zero kręgosłupa moralnego i szacunku do swoich wyborców.
Doszedł do władzy Trump w USA. Populista mniejszy nawet i od memtzena. Zakończył wojnę w 24h? Zajął kanał Panamski? Przejął Grenlandie? Kanada jest kolejnym stanem USA?
Osiągnięcia - Grenlandia znienawidziła USA, tak samo jak i Kanadyjczycy. Wojna, jak się toczy, tak dalej toczy. Zajęcia kanału Panamskiego nie ma.
Jeszcze wciskasz mi swoje myślenie życzeniowe, że Trumpa to kurwa USA kocha itp.
Widziałeś badania? Od swoje urzędu w kilka miesięcy utracił kilka pkt % poparcia. W kilka jebanych miesięcy.
Mniej, niż połowa Amerykanów go popiera - a psychoprawica sobie tłumaczy, że przecież wszyscy Amerykanie go kochają.
Już pomijając traktowanie Muska, jak pół Boga bo ma kasy w chuj. To jest tak śmieszne, że przypomina mi się, jak za dzieciaka mając lat 11 się miałem fioła na punkcie Ronaldo - tylko tutaj mamy do czynienia z dorosłymi ludźmi na całym świecie.
Dodać też należy mi przypisywanie jakiegoś fanatyka Tuska, gdzie ja mam na niego wyjebane tylko wybieram najmniejsze zło. Z resztą to widać, bo gdy jest spam o Tusku czy Trzaskowskim to ja ich nie bronię wcale - ale jeśli już cokolwiek napiszę o memie to o kurwa. xD Jak można Pana mema obrażać.