Themotha PiS przegrał bo wchodził w dupę Ukrainie, jak wspomniałeś atakowali konfe i wyprowadzili kobiety na ulicę. Też trzeci punkt zaważył na porażce moim zdaniem. Po drugie, aktualnie robią wszystko żeby się pogrążyć totalnie
Jeżeli nie wygra kandydat POPIS-u wieszcze mocne przetasowanie na scenie parlamentarnej.
Z tego co widzę większość “frakcji” pis-u, szczególnie tej młodszej nie angażuje się w kampanię kandydata “obywatelskiego”.
KO tez leci na swoim tak zwanym “betonie” to są ludzie tak owładnięci narracją mainstreamu, że nie da się z tym nic zrobić. To są jak powiedział Stanowski, wyznawcy albo kibice danej partii.
Co do Bratoszewicza to Wipler u Stano wspominał, ze był on u Kaczyńskiego i chciał go przekonać do tego, żeby być kandydatem “obywatelskim”. Ja nie neguje, ze tak mogło być, Wipler ma dojścia ale dla mnie jest lobbysta i cynikiem i nie jest wiarygodny. Jednak jeżeli tak było i Jarosław uznał, że się nie “nadaje” to dla mnie akurat in plus patrząc jaka osobę wybrał Jarosław, zbawca ojczyzny. xD
Ciekawe czy uzbiera 100k podpisów.
Jakaś tam pula ludzi go “kupiła”, skoro ślą podpisy.
Mi się jego propozycje przedstawione w tak zwanych “siódemkach” całkiem podobają, szczególnie rola prezydenta jako przedstawiciela demokracji bezpośredniej.
Nie widziałem, aby którykolwiek kandydat to proponował takie rozwiązanie. To znaczy, że kandydaci uważają nas za motłoch, który ma na 5 lat dać im “władzę” i spierdalać.