Themotha Wybór pomiędzy złem a złem.
Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte , jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.
I ok, jest w tym jakaś logika, jednak ja pójdę i zagłosuje na Nawrockiego a dlaczego opisze niżej.
Themotha Drugi, zupełnie zależny od starego komucha Kaczora.
A mi się wydaję, że on się im może zerwać ze smyczy jak Banaś.
Polecam obejrzeć:
W skrócie mamy dwie opcje w chwili obecnej:
- Jednowładztwo Tuska
- Dalszy klincz państwa
Moim zdaniem opcja numer 1 to najgorsze co może nas spotkać, Tusk będzie wiedział, że ma dwa lata na zniszczenie kompletne państwa Polskiego, domknięcie nas w landzie IV Rzeszy. Pchanie kolanem ustaw aborcyjnych, o mowie nienawiści i chuj wie jeszcze jakiej, wagony pilotów dywanów i inżynierów z Afryki.
Dlatego pójdę zagłosować przeciw powyższemu, mimo że nienawidzę pisiorów.
Zgadzam się ale społeczeństwo mamy jakie mamy, to wszystko dzięki pokoleniu 60+ gdzie beton ma prawie 50/50.
Nieidealny Wbrew pozorom łatwiej zaufać takiemu, niż starym dziadom, którzy układali się wszyscy w pomagdalenkowej rzeczywistości jak pączusie w maśle.
Nie no lepiej zaufać Tuskowi, który kłamie w 90% swoich słów. XD
Brzmi logicznie.
Nieidealny Masz namyśli Palikota, Petru albo Hołownię? Bo oni wszyscy byli podobno antysystemowi i szli być trzecią siła… do czasu jak ich PO zjadło.
Czekaj, czekaj Kukiz jeszcze nie skończył z polityką, warto obejrzeć jego wywiad u Mazurka.
Co by o nim nie mówić chłop ma upór i próbuje te swoje postulaty jakoś przepchnąć.
Imbryk Ja zagłosowałem teraz “głosowałem w I turze, w II nie pójdę głosować”, ale w sumie zaczynam się zastanawiać. Nawrocki będzie w kontrze do rządu tuskolewicy. Będzie to równowaga, homeostaza szamba.
Obejrzyj co udostępniłem od Rokity, on zna ich od “dziecka” politycznego i zdecyduj.
Baelish Nawrocki jako prezydent być może będzie mniej szkodliwym tworem niż Trzaskowski, IMHO to nie koniec świata, większe znaczenie będą miały wybory parlamentarne.
Moim zdaniem niezależnie od wyboru czeka nas przesilenie w Polskiej polityce aleeee….
Może ono skończyć się pozytywnie.
Tak, to własnie obecna “demokracja”, zobacz lewica mająca tam 8% (przy frekwencji 75% to realnie 5) próbuje reszcie narzucić jak mają żyć.
Meg4tron ja bym nawet proponował całkowity zakaz
Popieram postulat.
Themotha Zauważcie że pomimo wsparcia obecnego rządu, trzech największych telewizji w kraju, cwelebrytów którzy bądź co bądź mają duże zasięgi, zagranicznych środków finansowych, czy sportowców Trzaskowski nie przekonał do siebie nikogo oprócz żelaznego elektoratu “uśmiechniętych” to o czymś świadczy.
Też to już wiele razy zauważałem, mimo pchania kasy w lewicowe gówno, nagonki medialnej itp. ludzie pozostaja w swym ogóle prawicowi.
Te 20% ludzi głosujących na trzaska (6 milionów) to w większości ludzie wywodzący się z komuchów, UB, administracji, cwelebryci i całe środowiska (rodziny) z nimi związane, plus owładnięci przez TV niezbyt mądrzy, spolaryzowani, zakompleksieni ludzie.
Skąd wiem o tym ostatnim?
Zaraz zobaczymy festiwal obrzucania ludzi niepopierających Trzaska od niewykształconych, z prowincji itp. itd. takie zabiegi działają na ludzi zakompleksionych.
Mnie ciekawi jak Trzaskowski chce po tym co wobec konfederacji i Brauna odpierdalało TVP/TVN?Polsat próbować do nich dotrzeć? 😃
W ogóle Zandberg już powiedział, że pierdoli i go nie popiera. ;D
Ten co miał walczyć z duopolem a w dniu ogłoszenia wyników poparł kandydata KO. XDDDDDD
To są ludzie godni zaufania dla takich kolegów jak @Szarak XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD