azagoth Ta… kłanianie się w pas żymowi i hamburgerom dużo ujęło z wizerunku tego prezydenta, moim zdaniem.
Zapomniałeś o Ukraińcach.
Ja oceniam źle, szczególnie drugą kadencję.
Dla mnie on na zawsze pozostanie vice prezydentem Ukrainy.
Słaby, bez charakteru, brnący w coraz bardziej nadęte, pompatyczne przemówienia, które nic nie wnosiły realnie i były od rzeczywistości oderwane.
Podpisuję się.
Ale to wynika głownie z tego, że poprzeczka pozostałych wisi bardzo nisko.
Kogo można postawić obok? Kwaśniewskiego? Komucha i pijaka? Reszty w postaci Bolka czy Bula to już w ogóle szkoda wspominać.
Themotha Przecież to Lech Kaczyński podpisał Traktat Lizboński który jest cichym demontażem polskiej suwerenności
A czytałeś cały traktat? 😛
To nie tyle demontaż samego państwa co inicjacyjne pchnięcie procesu.
Jednak sam traktat ma wiele plusów i pięknych haseł, oczywiście cwaniaki powplatały między rzeczy słuszne te mniej słuszne.
Nieidealny Ze wszystkich po ’89 faktycznie, gość był inteligentny - tego nie można mu odmówić, nie lubiłem go ale szacunek mu się należał.
Ja nie tyle go nie lubiłem(w 2010 miałem 18 lat i byłem kucem Korwina, wiec chuja wiedziałem o świecie XD),co się nie zgadzam z jego wizjami na państwo.
Jednak weźcie poprawkę, że to pochodzący z Żoliborza “inteligent”, wychowany za komuny, który miał kompletnie inne spojrzenie na Polskę i jej rolę w Europie, miejmy tez świadomość, ze od 2010 minęło już 15 lat i nasza optyka jest zupełnie inna.
Jesteśmy ludźmi innego pokolenia, nie mamy takich kompleksów względem zachodu a i zachód stał się sam na własne życzenie miejscem wobec którego kompleksów mieć nie warto, ponieważ nie ma o co? O koczowiska inżynierskie w centrum Paryża? 😃