Szymon96 jestem z moją żoną 12 lat (małżeństwo 4lata)
Dzieci?
Szymon96 jesteśmy swoimi jedynymi partnerami seksualnymi.
Teraz, przynajmniej z definicji.
Szymon96 Od zawsze zastanawialismy sie jak to jest z kimś innym.
Wiecie jak to jest z kimś innym, szanse na to, że oboje byliście świeżakami są bliskie zeru.
Szymon96 Moja żona jest bardzo otwarta na wszystko co wymyślę (kiedyś byla sztywna) próbuje wszystkich pozycji, inicjuje swoje, nawet bierze pod uwagę seks analny. Możemy sie kochać na podłodze, na stole, wszedzie.
Kiedy Twoja żona wraca z wyjazdu służbowego i pokazuje Ci te wszystkie nowe pozycje… mam dla Ciebie złą wiadomość…
Szymon96 I stąd nasuwa sie moje pytanie, jak sie pokłócimy to często mówi “ chcialabym zrbys miał przez chwilę inna kobietę i ciekawe czy ona tez byłaby taka otwarta na twoje życzenia seksualne”.
Po pierwsze i najważniejsze - O CO się kłócicie?
Po drugie - tego rodzaju teksty są słabe, czy jej seksualność to jedyna waluta jaką dysponuje?
Czy może chodzi o to, że ty ją wartościujesz przez jej dupę i dlatego ona takimi tekstami to podkreśla?
Istnieje jeszcze nieprzyjemna wersja odczytywania takich tekstów- może czuć się winna za zdradę i dlatego Cię do niej pośrednio podpuszcza.
Szymon96 Czy Wasze żony, dziewczyny itp tez sa takie otwarte czy nawet napisze “wyuzdane” czy żona za duzo zaslug sobie przypisuje? ;p
Na początku to wszystkie są szalone. Potem jest proza życia i dobrze jak w ogóle JEST sex. Jest sporo prawdy w tym, że to czego nie zrobiła z Tobą przez X lat bo fuuu, zrobi po 15 minutowej gadce z Chadem jak odpali wrotki 🙂
Disclaimer: nie mam żony, warunki prawne tej umowy mi nie odpowiadają.