aloha Nikt nigdy nie walczy o dobro kobiet.
Jak nie. Masa kampanii “wierzyć kobietom”, w efekcie lawina posądzeń mężczyzn o gwałty kończące kariery dobrych ludzi.
A wszystkie fale feminizmu?
O ile z pierwszymi można się zgodzić bo chodziło o równe prawa, o tyle teraz to już jest otwarte i bezczelne rządanie przywilejów!
Parytety, ale tylko tam gdzie sypie się hajs, żeby przypadkiem kobiety nie musiały jeździć śmieciarkami, wywozić szamba czy pracować w kopalniach albo na platformach wiertniczych.
aloha jest za mało Panów przy pracy nad dziećmi czy w polskich szkołach. To jak? Ilu chętnych do użerania się z 30osobową dzieciarnią, której nic nie możesz powiedzieć, zarobki żadne (ale przecież zawsze możesz dorobić na korkach 😉 )
W szkołach, do których uczęszczałem zawsze 2 czy 3 mężczyzn było. I zawsze był u nich na lekcjach porządek, zawsze krótko i na temat.
Więc śmiem twierdzić, że to też robią lepiej, po prostu mało jest gości z tak niskim ambicjami.
aloha Nie uważasz jednak takich męskich argumentów za słabe, wybacz- wysrywy?
Uf jaka marna prowokacja. Uważam, że włączając w domu światło, odkręcając wodę czy gaz, przechodzisz nad tym do porządku dziennego i ignorujesz radośnie fakt, że to wszystko tam jest bo masa facetów zapierdala fizycznie by tam właśnie było 😉
aloha rząd przejął Waszą rolę- którą Panowie oddali zasadniczo bez walki- i w gruncie rzeczy w swojej masie wcale nie chcą jej z powrotem
Dlatego jebać państwo opiekuńcze. W życiu nie wyciągnąłem ręki po złotówkę, której uczciwie nie zarobiłem.
Sama idea, że państwo opierdala ludzi pracujących z połowy dochodu by im ściemniać, że dostaną kiedyś jakieś pieniądze to definicja piramidy finansowej.
A robienie z siebie dobrych wujków przez polityków i szastanie ciężko zarobionymi pieniędzmi ludzi pracujących, rozdając je na prawo i lewo wywołuje u mnie reakcję wymiotną połączoną z furią 😉
aloha Kobiety sobie poradzą.
Tylko co to za życie?
Takie na 3+ 😉
Śmiem twierdzić, że gdyby impuls elektromagnetyczny cofnął nas do kamienia łupanego, to mężczyźni odtwarzali by technologię naszej cywilizacji… kobiety w większości raczej ustalały by cenniki dostepu do piczy, 2 konserwy tuńczyka lub 8 puszek krojonych pomidorów.