Pandora Ale widac u nas czy faktycznie same kobiety i dzieci tu przyjechały. No nie. Faceci też. I pracują sobie majac w nosie swój kraj.
Może i tak, ale dysproporcja pomiędzy ilością Ukrainek która spierdoliła a Ukraińców jest nie porównywalna. Stawiam 9/1
A ogólnie to ciekawy myk, większość przybyszów z krainy U, nie pochodzi z terenów objętych wojną, sam znam mnóstwo którzy mają status uchodźców a wyjeżdżają notorycznie na Ukrainę i na tych samych kwitach przekraczają granice jako uchodźcy wojenni 😃
To jest kurwa taki absurd że się w pale nie mieści
Pandora Pomijam, że wielu z nich po prostu żulernia. Idealny przykład miałam w weekend, gdy miałam “przyjemność” uświadczyć w busie jak dwoch nawianych ukrów się rzucało do polaka i chcieli go lać.
Miałem niedawno nieprzyjemność z banderowcem, który zaparkował auto w taki sposób że nie było możliwości ani zaparkowania swoim autem, ani możliwości wyjechania dla innych aut, które już zaparkowały, więc podszedłem grzecznie do szanowanego Pana, który był zajęty rozmową przez telefon i po prosiłem aby odjechał, bo chciałbym zaparkować
Gestykulując chciał mi przekazać że nie ma jak, bo rozmawia, więc podszedłem bliżej i stanowczo powiedziałem że jak za chwile nie przeparkuje, to sam wsiądę za kierownice tego auta i to zrobię a jego wypierdole na bruk, wiec teraz już posłuchał i grzecznie odjechał
Więc przygotujcie się Polacy, czeka nas wiele nieprzyjemnych sytuacji z obywatelami ze stepową mentalnością, którzy coraz śmielej poczynają sobie w naszym zbyt tolerancyjnym i zmanipulowanym społeczeństwie 🙂