MalVina Załamaleś mnie Johnny, bo te rzeczy powyżej uważam za standard
Tak, ja też xD. I też jestem normalna 😂.
MalVina Może powinnam iść się zdiagnozować 😱
Ty, razem pójdziemy 😂😂. Coś musi być ewidentnie z nami nie tak 😂 (oczywiście sobie tutaj żartuje).
Ale też racja co pisała @Colemanka niektóre kobiety tak w związkach mają. Niektóre też nie wiedzą co to orgazm i może też dlatego ich do tego nie ciągnie. Niedawno (nie wiem czy ta dziewczyna sobie żartuje czy nie ale wydaje się mówić całkowicie serio), seks tylko w celu prokreacji a jak dni bezpłodne, dzieci się nie chce czy ciąża to zero seksu. No jeśli mamy takie podejście to taka dziewczyna nigdy nie odkryje co to orgazm. Facet nigdy nie zobaczy jak można zaspokoić kobietę. To są moim zdaniem ludzkie i związkowe dramaty.
Możliwe, że gdyby facet im pokazał jak cudowny potrafi być seks one same by postępowały jak wyżej.
A prawda jest taka, że ja też otwieram oczy jak słysze, że jakaś kobieta nie lubi seksu. Nie chce sypiać z facetem. Wiele razy myślałam dlaczego? Przecież właśnie jak wyżej ja sama gonie za moim mężem xD. Tak jak wyżej i inaczej. Nie zawsze trzeba gry wstępnej jak opisuje nasza Colemanka (wiadomo, ma racje, że znajdą się kobiety, które chcieć będą). No zależy czasami warto szybko zrobić coś pomiędzy. Fajne urozmaicenie, ekscytacja. I tak i tak jest super.
Ale to zawsze było dla mnie normalne. I dla @MalVina jest, ale może też dlatego, że mężczyźni byli super i seks sprawiał przyjemność, niekoniecznie, że jesteśmy nienormalne xD. No błagam xD.
@“[usunięty]”Nieszczęśliwe kobiety też lubię Lwa Starowicza, świetnie wszystko opisuje.
MalVina Jedna róznica (do tego co opisałeś) to taka, że dla seksu bym z pracy nie wyszla 🤷🏼♀️
To też właśnie chciałam zaznaczyć. Często się tak nie da. Nawet jakby się chciało. Zależy jaka praca. Może niektorzy mogą.