Colemanka Viola @ViolentDesires skusisz się na wstawienie jakiegoś przystojniaka? Ciekawa jestem twojego gustu. Zresztą każdej z Pan.
Nie chce mi się wyszukiwać zdjęć celebrytów, najładniejszych panów i tak widziałam w realu. 🙂
W tym wątku najbardziej podoba mi się Tom Mison, ale koniecznie z długimi włosami, z innymi wygląda dużo gorzej.
Podoba mi się Xawey Żuławski, chociaż wygląda już trochę za staro.
Ze znanych ludzi, mi się subiektywnie podoba (młody) Keanu Reeves.
Keanu Reeves za młodu:

Wiem, że może nie jest super męski i tak dalej, ale jak dla mnie to jest ciepło, słodycz, ciepła seksualność.
Ostrzejsza, poważniejsza wersja Keanu:

Jak dla mnie w nim jest coś wyjątkowego. On jest specyficzny i doskonale rozumiem to, że nie musi się każdej podobać, ale według mnie jest świetny.
MalVina Wow. To ciekawa jestem co na 9 czy 10 u Ciebie zasługuje.
Tom Mison jest dla mnie 9/10 na pokazanym przez Ciebie zdjęciu.
(Keanu Reeves jest mi ciężko ocenić, bo on we mnie “trafia”.)
Kiedyś widziałam mężczyznę, któremu daję 10/10. On był zjawiskowy, idealny, tak jakby nie był ludzką, lecz boską istotą. (Innymi słowy mówiąc, męska wersja mnie. 🙂) On miał idealnie wyrzeźbione rysy, cudowne kości policzkowe, wklęsłe dołki pod policzkami, piękne oczy, nieskazitelną cerę. (Jeżeli ktoś nie wie, o co chodzi z dołkami, to niech zobaczy zdjęcia Jeremy Meeks).
Widziałam go z kobietą, która była ładna, ale dużo słabsza od niego i ode mnie. Moim zdaniem była 7/10.
Nawiązałam kontakt wzrokowy, ale jego spojrzenie było zimne i aseksualne. Do tej pory nie wiem, o co chodziło. Czy on był gejem, a to była jego koleżanka? Czy on ją kochał, a chłód i brak zainteresowania mną wynikały ze skoncentrowania na niej? Może ja go wystraszyłam, bo patrzyłam się zbyt drapieżnie i on poczuł się niezręcznie? Może był Skandynawem i po prostu taki jest? Do tej pory tego nie wiem. Jego chłód mnie zniechęcił i sobie poszłam, niestety nie zrobiłam mu ukradkiem zdjęcia. Nigdy w życiu nie widziałam równie pięknego mężczyzny.
MalVina Może powinnismy wszyscy wysłać foto do Violi, zrobimy casting na zajebistość 😁
Odradzam, bo pewnie posypałoby się wiele ocen, po których część użytkowników czułaby się źle. 🙂
Moim zdaniem Hodowca jest 6-7/10 i o ile jest przystojny, to nie jest typem mega ciacha.