Ladon Przecież sam napisałeś: Jasnie_wielmozny Ta muzyka ma często to do siebie że przy pierwszym odbiorze wydaje się głupawa albo kompletnie chaotyczne jednak w miarę rozumienia tych wiksacji odnajduję w niej zawsze wiele ciekawego. Gdzie wobec tego jest Twoja wrażliwość i artystyczna dusza? To wydaje się być w temacie, jeśli ten refren nie jest dla Ciebie inspirujący, to ja już sam nie wiem, co jest 😃
Colemanka Też mam taką piosenkę, która przy pierwszym odbiorze wydaje się głupawa 😃 Z wolnego tłumaczenia: „Ja jestem bitą śmietaną, a Ty kawałkiem owocu” 🍦 + 🍑 = 👅 "dziś wieczorem puszczą wszystkie hamulce!”
Ladon Jasnie_wielmozny Tak proszę usunąć linki do filmów video nie związane z tematem. Tak, jak myślałem - typowy komunistyczny atak na wolność słowa! Masz tu konia, możesz go sobie walić 🙂
Imbryk NimfaWodna niestety jest więcej Ale cyc, całkiem medialny! Talentu muzycznego nie ocenię, bez głosu słuchałem. To może Babymetal? KimUnJest I ten teledysk low budget! Ehhh to były czasy Ech Wodzionka! @NimfaWodna Odpaliłaś mi wspomnienia z dzieciństwa.
[usunięty] A ten kawałek nawet czasami zapuszczam w samochodzie ;-) W ogóle lata 90′ obfitowały w różne dziwne “eksperymenty” ;-)