Ladon @“[usunięty]”#59 napoczęła, to może trochę rozwinę. To twórczość pewnego fińskiego rzeźbiarza, jak widać wszechstronnie uzdolnionego 🙂
KimUnJest NimfaWodna 😆 Hicior! “Dupa rozepchana od samego rana” 😆😆😆 I ten teledysk low budget! Ehhh to były czasy
Imbryk NimfaWodna niestety jest więcej Ale cyc, całkiem medialny! Talentu muzycznego nie ocenię, bez głosu słuchałem. To może Babymetal? KimUnJest I ten teledysk low budget! Ehhh to były czasy Ech Wodzionka! @NimfaWodna Odpaliłaś mi wspomnienia z dzieciństwa.
leto Ladon ten moment, kiedy wokalistka otwiera usta i już spodziewasz się ładnego, śpiewnego, żeńskiego wokalu w opozycji do pomruków tego chłopa, a tu…
Imbryk NimfaWodna Jadałeś? 😆 Tak! Mniam! Woda, czosnek, sól, chleb i co tam jeszcze w tym rapowanym przepisie. A co do wątku, to puszczał jeden kumpel w biurze w piątek po południu - Schokolade SpongeBob: A tutaj teledysk, Jägermeister:
Colemanka Imbryk puszczał jeden kumpel w biurze w piątek po południu - Schokolade SpongeBob: SpongeBob SquarePants to moja ulubiona bajka 😉
NimfaWodna Imbryk Tak! Mniam! Woda, czosnek, sól, chleb i co tam jeszcze w tym rapowanym przepisie. Smalec ze skwarkami 😊 Koleżanka ze Śląska mówi, że to zupa na złe czasy. Przynajmniej Ona tak to pamieta bo od ponad 20lat nie mieszka na Śląsku. Ale wracamy do tematu 😁