Dawaj dawaj
Nimfuś Aby dopracować tą pozycję która niesie tyle energii i ciepła rozchodzącego się po całym ciele … wylałem setki litrów potu praktykując Tantrę, układałem jej ciało, układałem moje ciało, zmieniałem kąty wejścia, szeptałem do jej ucha, dotykałem jej stref errogennych, ćwiczyłem oddychanie przeponą…
A Pozycja wyszła zupełnie spontanicznie i przypadkowo gdy ona sprzątała w dość skąpych majteczkach i miała wypiętą pupę (podpowiedź nr 1) - instynkt łowcy odpalił dodatkowe pokłady energii, wypięta krągła pupa to jest to co lubię najbardziej.
Podpowiedź nr 2 - Mężczyzna musi mieć ….. szeroko nogi. Duża liczba pozycji z Kamasutry opiera się o takie ułożenie nóg.
Specyficzne ułożenie i sąsiedztwo mebli w moim pokoju wymusiło skolei moje nietypowe ułożenie.
Ułożyłem jej ręce i dłonie w dość nietypowy sposób który znamy z Tantry
Dotykałem jej dwa kluczowe punkty erogenne które poznałem trenując dawno temu taniec towarzyski.
W pierwszych dwóch podejściach uciekła mi….. bo nie umiała wziąść tyle energii i się wystraszyła
Widok jej wyginającego się z rozkoszy ciała rekompensuje poniesiony trud ….. Ale Skrzynka dobrej Whiskey to zdecydowanie za mało za taką wiedzę 😄 (masz za to dwie małe podpowiedzi, więc testuj i się baw - odkrywanie jest bardzo ciekawe)
Kamasutra to sztuka ale nie musi być trudna jak na załączonych obrazkach 😁

Pozdro.