Szarak Elo, czy mieliście kiedyś taką sytuację, że jakiś nieznajomy zaproponował wam solówkę tak o? Albo proponował kasę za bójkę? Jak tak, to jak zareagowaliście?
Ponieważ nie ma określenia płci to też odpowiem xDD. Nie. Bardzo nie lubię bójek i unikam. Na pewno bym się nie biła.
O dokładnie to bym zrobiła. Za bardzo cenie sobie swoje zdrowie, psychikę, pieniądze i w ogóle ja nawet nie lubię jak ktoś kto nie jest moim bliskim znajomym za blisko mnie stoi. Zwyczajnie cenie sobie swoją prywatną przestrzeń. Nie lubię jak mnie ktoś maca, bije itp kogo nie chce w swoim życiu (tak to ujmijmy), bo do moich bliskich znajomych jestem otwarta, do obcych nie. Nie lubię też kłótni a bójki to wręcz ich jeszcze eskalacja. Wiec jak unikam kłótni tak bym tym bardziej unikała bójek jak ognia.
W ogóle takie sytuacje są dla mnie stresujące a ja tez unikam czynników stresogennych.
NimfaWodna i w pewnym momencie tak się wkurzyłam, że złapałam kija i zaczęłam go nim napierdalać
Matko. Podziwiam! @NimfaWodna Szacun dla ciebie jako kobiety, że pokazałaś co potrafisz 🤩.