Yolo
Stary, dalej mnie nie rozumiesz 🙂
Stań z boku i sobie popatrz;
'‘Ja Yolo, jestem ponad 40 letnim mężczyzną, który ’‘biega’' po małych niszowych forach internetowych za kobietą, która finalnie ma na mnie wyjebane a wcześniej wybrała kogoś innego zamiast mnie
Zarejestrowałem się po to bo nie mogłem sobie emocjonalnie poradzić z tą sytuacją, dlatego wybrałem drogę dosrywanie jej, głównie na początku mojej bytności na tym forum’'
Chłopie, ludzie w Twoim wieku, prowadzą wielkie firmy, tworzą patenty, zdobywają świat, budują technologię
Może Ty i trafnie coś zauważysz (nawet zepsuty zegar mówi prawdę dwa razy na dobę), ale to nie zmienia faktu że rozmowa z Tobą to jak rozmowa z życiowym nieudacznikiem na temat jak odnieść w życiu sukces
Zrozum, nie jesteś wiarygodny w tym co piszesz, bo swoją postawą pokazujesz zupełnie co innego 🙂
Yolo Dopierdalanie się do innych w Twoim wykonaniu stało się już nudną regułą. Kilka osób odeszło stąd tylko z tego powodu.
Znany i lubiany '‘argument’' z dupy osób Twojego pokroju 😄
Przecież ¾ tych użytkowników która odeszła, znowu tutaj wróciła
Więc jeśli przez chwilę założymy Twoją tezę że to moja wina że odeszli pod moją obecność, a później wrócili pod moją obecność, to wnioski są jednoznaczne;
Nie ja byłem powodem ich odejścia 😁
Yolo W skrócie, z emocjami masz coś mocno nie teges. Szukasz tych skrajnych, próbujesz wywoływać prowokując nagminnie. Choć nieudolnie, bo do tego trzeba trochę pomyślunku.
A nawet jeśli to prawda, to co z tego?
Mam się z tego powodu zabić, moje życie jest mniej ważne od Twojego?
Co to wnosi do dyskusji?
Różnica miedzy Nami polega na tym że ja mam świadomość zarówno swoich wad, jak i zalet, a forum traktuje pół żartem i pół serio.
Możesz mi nawet tu dopierdalać i to mnie nie ruszy, BO ZNAM SWOJĄ WARTOŚĆ JAKO CZŁOWIEK
Ty uchodzisz za mędrca w swoich oczach, a jednocześnie na każdym kroku, pokazujesz brak jakiejkolwiek świadomości i bardzo niskiej kategorii dosrywanie, tylko dlatego że ktoś śmiał zakwestionować Twój '‘internetowy wizerunek’' 😄
Więc jeśli internetowy awatar, jakim dla Ciebie jestem, wyprowadza Cię z równowagi, to znaczy tylko tyle że masz skrajnie niską samoocenę, dajesz się wodzić za nos, co wyklucza jakąkolwiek logikę, ale uwypukla emocje.
I Ty mi zarzucasz że mam problem z emocjami? 😁
Yolo Mam nadzieję że spełniłem Twoje oczekiwania
Tak. Oczekiwałem dobrej zabawy i spełniłeś moje pragnienie 😄
Możesz zabawiać mnie dalej