Sydney jak oceniasz urodę facetów??
Na łoko synek, na łoko xD
No ale fakt, nie ocenię tego nigdy jak kobieta.
Themotha To że wyglądały lepiej nie oznacza że mają od razu szanse na króla nafty 😄
Jasne, mi chodzi bardziej o pokazanie, że normalny facet może mieć ładną kobietę wbrew temu co pierdolą blackpillowcy i wykopki.
Themotha zjebany gar odejmuję sporo punktów
Przypomniało mi się jak kiedyś szedłem chodnikiem i z naprzeciwka szły 3 laski.
Dwie takie sobie ale trzecia na prawdę ładna.
Ale jak ta najładniejsza się odezwała to pomyślałem tylko “O KURWA”.
Jej barwa głosu, akcent, ton.
Ona mówiła jak upośledzony rasowy alkoholik.
Pierwszy raz w życiu fajna laska tak mi zbrzydła po kilku sekundach.
Themotha Mężczyźni obawiają się zwracania uwagi kobietom bo mają ich deficyt. Więc w myśl zasady ‘‘Lepszy wróbel w garści…’’ nie robią tego co powinni, aby przypadkiem niunia nie spierdoliła.
Paradoksalnie takie wyznaczanie granic (ale bez burackich tekstów) działa lepiej niż pozwalanie na wszystko bo się nie wychodzi na miękką faje. Albo rzucenie jakimś ostrzejszym żartem z uśmiechem na mordzie.
Obliteraror Uroda, atrakcyjność, wizualna powłoka przyciągająca wzrok była atutem i kapitałem kobiet przez wieki.
Dalej tak jest. Onlyfans pokazało skalę spierdolenia mężczyzn gdy jakaś aktorka zarobiła chyba w jedną dobę milion dolarów. Nie pamiętam jej imienia i nazwiska, ale jak ktoś chce to znajdzie w Google bez problemu bo to był rekord.
Przedwczoraj kolega mi wysłał profil koleżanki na fotka.pl
Ładna, figura bardzo dobra, 35 lat. Miała 6 zdjęć i pod każdym spermiarze pisali, że anioł, napisz do mnie, pisali swój nr telefonu itp. Pod każdym zdjęciem około 60 komentarzy nastukane.
Nie wiem czy nie lecisz trochę komunałem, że jak kobieta jest ładna to pewnie głupia.
Są kobiety ładne i inteligentne, tak jak brzydkie i głupie (i jeszcze grube, to już maksymalne combo).
Powiem więcej, z ładnymi lepiej mi się rozmawia bo mają w sobie luz, nie mają aż takich kompleksów jak te brzydsze, czuć w nich radość z życia, żarty przyjmują na “miękko” a nie zaraz foch.
Od średnich i brzydkich lasek czasami czuć nieprzyjemny jad w stronę tych ładniejszych koleżanek.
Facetów też się to tyczy, też obgadują przystojniejszych od siebie.
Niektórzy to aż kipią złością i kompleksami.
ViolentDesires Dużo częściej nie lubią mnie otyłe kobiety, które o siebie nie dbają, ale mają ból wiadomej części ciała i żółć, jad w stosunku do mnie.
Hehe, klasyka.
One nie wiedzą, że ich zawiść w oczach sprawia… radość.
ViolentDesires po co o siebie dbać i być ładną, gdy można być brzydką i pielęgnować żal do świata
Im tak jest po prostu łatwiej i wygodniej.
Uciekać przed samym sobą.
Sydney W powyższym chodziło mi o to, że szmaty, czy fryzura chuja dają jak masz bęben wielkości planety.
Tyczy się to też kobiet, seksowna, szczupła kobieta będzie seksowna nawet w mojej za dużej koszuli, którą wyciągnęła z kosza na pranie.
Też tak sądzę.
Jak kobieta założy dobre jakościowo ciuchy, zrobi fajną fryzurę ale jest gruba no to sorry. Trzy razy - nie.
ViolentDesires Za to jeżeli facet jest szczupły, to dobra fryzura i ubiór mogą mu dużo dać.
Fryzura zawsze na plus, ale jak facet ma już jakąś fajną sylwetkę to wystarczy, że założy zwykły t-shirt w lato i już kobiety zwracają uwagę.
Swoją drogą jaka sylwetka jest dla Ciebie odpowiednia?
W sensie nie chudy, nie koks tylko pociągający fizycznie facet.
Kiedyś czytałem badania gdzie kobiety wskazywały sylwetkę która im się najbardziej podoba.
Było około 8 - 10 sylwetek.
Chudzi, grubi, kulturysta, strongman (wielki facet ale z brzuchem), zwykły facet, ćwiczący na siłce.
Generalnie cały sylwetkowy przekrój społeczeństwa.
Aha i mordy były zamazane bo to w sumie ważne jak się okaże kto wygrał.
A wygrał Brad Pitt z formą z “Podziemnego kręgu”.
I to z bardzo dużą przewagą nad resztą.