Obecnie mam kindera i coś tam czasem posiedzę, sporadycznie jak mi się nudzi. O dziwo Panie chętnie odpisują mimo, że często odpisuję raz na tydzień. Tak szczerze to ostatnio nie mam czasu i ochoty randkować, chociaż czas zamknięcia restauracji i barów można wykorzystać na tanie spotykanie się na spacerki. W ramach treningu interakcji międzyludzkich i wychodzenia z piwnicy czemu nie?
Badoo - nie polecam, głownie samotne mamuśki, brzydkie i głupie laski (być może po lokdałnach się coś zmieniło nie wiem)
Jeszcze Tinder ma jedną przewagę nad Badoo, nie można tam wysyłać zdjęć w prywatnych wiadomościach.
Więcej w miarę “normalnych” lasek tam siedzi dłużej bo na Badoo taka się rejestruje i ma zasyp prywatnych wiadomości z kutasami i propozycjami sponsoringu itp.
Sympatia - nie wiem nie miałem i nie zamierzam mieć.
Ostatnio wbiłem taż na grupę FB o nazwie “Single”, to co tam widzę to kopalnia niezłej beki, raka i chuja w gardło.
Generalnie pannę na seks/związek można znaleźć wszędzie, kwestia szczęścia i wytrwałości, a no i umiejętności też trzeba mieć w tym zakresie, w sensie gry w te randki i portale.